NADAL 2012-2013 / NAVIDAD/ CHRISTMAS

Image

CAT_ Oberts 25 i 26 de desembre ( migdia i nit) i 31 de desembre (nit). PREGUEM RESERVA PRÈVIA  a acairestaurant@hotmail.com | 936007839 |    https://acairestaurant.wordpress.com/reservas-online/

Per aquestes Festes de Nadal i Cap d’Any  l’ Acai us ofereix un menú degustació sorpresa (aperitiu amb cava, sis plats, dues postres i petit-fours) amb maridatge de vins i caves.
El preu del menú és de 100€ per comensal ( iva inclòs) – licors i destil.lats no inclosos-

El maridatge:  Cava Privat Brut Nature ( D.O Alta Alella), vi blanc: Bianca 2010 ( D.O Rueda) i  Auzells 2011 ( D.O Costers del Segre); vi negre: Acón criança 2007 ( D.O Ribera del -Duero); per les postres: cava rosat Microcosmos de Llopart ( D.O Penedès)

Durant aquestes dates el servei de GASTROBAR romandrà tancat.

Anuncios
Imagen | Publicado el por | Deja un comentario

Bellesa (II) Ficoide Glacial ( comestible i en flor)

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

els mercats

Quan algú amb certa curiositat gastronòmica viatja a Itàlia per primera vegada no hauria d’oblidar passar per un mercat popular abans de marxar. L’explosió de colors i olors no té preu, i te n’adones de la pobresa varietal que existeix en els mercats catalans, tot i que molts encara pensin que el que no trobés a la Boqueria no existeix. Doncs van errats. Perquè no parlo de aliments exòtics sinó d’aquells vegetals que fins no fa gaire formaven part de la nostra cultura diària i que ara, la majoria de nosaltres no podem recordar ni el seu gust perquè mai els hem tastat.

Tot això venia arrel de que justament aquesta setmana hem trobat aquestes maravelloses carxofes, petites, tendres, d’aquest color rabiós, i a més, de producció ecològica,de molta proximitat. I és curiós, perquè el primer que m’ha vingut al cap han estat els mercats italians amb les seves carxofes, precioses com flors.

Publicado en Uncategorized | Etiquetado | Deja un comentario

Bellesa

Simplement no puc deixar de mirar-te, tan perfecte i bonica, encara amb els teus pètals. Definitivament la primavera ja és aquí.

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

NADAL 2011-2012

25, 26 desembre|diciembre(nit i migdia/noche y mediodía) +31 (nit/noche)+ 1 gener|enero(nit i migdia|noche y mediodía)

 

CAT |Per aquestes festes us oferim un “Menú de Festes” amb maridatge de vins i caves.  El menú es compondria de nou plats, aperitius i cafè. Els vins que l’acompanyaran són:

ESP| Para estas fiestas les ofrecemos un “Menú de Fiestas” con maridaje de vinos y cavas. El menú se compondría de nueve platos, aperitivos y café.

VINS i CAVES DEL MARIDATGE:

Copa de cava de benvinguda  Juvé y Camps brut reserva. Penedès |  Bianca 09 D.O Rueda| Lanius d’Alta Alella 08 agricultura ecològica D.O Alella| Acón criança 2006 D.O ribera del Duero| cava rosat Microcosmos de Llopart. Penedès|

Preu per comensal |Precio por comensal: 100€ ( iva inclòs|incluido)

Días en que se aplica el Menú: 25 y 26, 31 de diciembre y 1 de enero  ( Comidas y cenas)-sólo con reserva previa-

 

NOTA: durant aquestes dates el gastrobar romandrà tancat| durante estas fechas el gastobar permanecerá cerrado.

Para reservas: 936007839 |b@acairestaurant.com| o reservas ONLINE

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

CAT_Aquest any la tardor s’ha fet esperar. Quan a mitjans d’octube encara passejàvem amb sandalies semblava com si  les seves plujes i la seva frescor no havien d’arribar mai. Però sí. Tot i que és maravellós poder encara disfrutar d’unes bones figues quasi a novembre, per fi podem donar per inaugurada una bona temporada de bolets. Ara sí: Benvinguda tardor!

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario

Peregrinatge per el “terroir”:Cérvoles i Castell del Remei

 

 

 

CAT_ Dilluns passat ( 11/04/2011) vam ser convidats per Vilaviniteca i guiats per Mireia Pasqual i Roberto a visitar els cellers de Cérvoles i Castell del Remei.

ESP_ El pasado lunes (11/04/2011)  fuimos invitados por Vilaviniteca i guiados por Mireia Pasqual y Roberto, a visitar las bodegas Cérvoles y Castell del Remei.

CAT_ Les vinyes de Cérvoles es troben ubicades a les afores de la Pobla de Cérvoles, dins de la D.O Costers del Segre.  En Marcel, encarregat de les vinyes, ens va explicar amb un llenguatge molt divertit i utilitzant tota mena de figures, en què consistia la riquesa d’aquest vins. Les vinyes es troben a 800m d’altura en un paratge idílic, amb un sòl compost de còdols i argila ( procedent de rius prehistòrics)- caracterisctica molt peculiar-, amb clima i una vegetació  molt adient per la vinya. 

ESP_ Los viñedos de Cérvoles están ubicados en las afueras de la Pobla de Cérvoles, en la D.O Costers del Segre. Marcel, encargado de los viñedos, nos explico con un lenguaje didáctico y divertido, en que consistía la riqueza de estos vinos. Los viñedos se encuentran a 800m de altura, en un paraje idílico, en un suelo compuesto de guijarros y arcilla (procedente de rios prehistóricos)- característica muy peculiar-,con un clima y una vegetación circumdante idoneos.

CAT_ I ens van fer treballar una mica i tot (després d’un esmorzar suculent, tot cal dir-ho)!  També ens van explicar que ells  treballen la vinya de manera respectuosa amb el medi i amb tècniques molt naturals per controlar les plagues.

Tot l’anterior aporta a aquests vins matissos y aromes ( a més, estem envoltats de plantes aromàtiques!),  que fan que siguin vins d’estructura complexa, carnosos, molt vius; en definitiva, fidels a les persones que els elaboren.

ESP_  Hemos tenido que trabajar un poco, eso sí, después de un suculento desayuno! También nos contaron que trabajan los viñedos de manera respetuosa con el medio y con técnicas muy naturales para controlar las plagas.

Todo lo dicho aporta a estos vinos, tantos matices y aromas, que hace que sean vinos de estructura compleja, carnosos, vivaces; en definitiva, fieles a las personas que lo hacen.

 

 CAT_ La segona part del viatge ens va portar cap a Castell del Remei, un celler ple d’història, amb una producció major que la de Cérvoles, i amb un sòl i un que diferien bastant de l’anterior.

ESP_ La segunda parte del viaje discurrió en Castell del Remei, una bodega llena de historia, con una producción mayor a la de Cérvoles, y con unos suelos y un clima que diferian bastante del anterior.

CAT_ Va ser un dia molt especial, ple de bons moments, envoltats de gent professional, molt agradable i carregats de paciència.

Publicado en Uncategorized | Deja un comentario